MobilePay
Point of Sale

Billede som viser MobilePay-betaling via QR-kode i en interiør butik.

Hvorfor vælge Point of Sale?

MobilePay Point of Sale er til dig, der har et kassesystem eller en salgsautomat og gerne vil lade dine kunder betale nemt og hurtigt med mobilen.

 • Fleksibel MobilePay-betaling via QR-kode

 • Mulighederne er mange - fx selvbetjening, forudbestilling eller 'betaling på gulv'

 • Lave transaktionsomkostninger - uanset beløb

 • Når MobilePay-betalingen er gået igennem, er pengene dine

Andre med MobilePay Point of Sale

OkPlus - logo - MobilePay
Logo - meny
Rema - logo - MobilePay
Tivoli - logo - MobilePay
McDonalds - logo - MobilePay
7eleven - logo - MobilePay
Plantorama - logo - MobilePay
thansen - betal på terminal med MobilePay
Bauhaus - logo - MobilePay
Matas - logo - MobilePay
OkPlus - logo - MobilePay
Logo - meny
Rema - logo - MobilePay
Tivoli - logo - MobilePay
McDonalds - logo - MobilePay
7eleven - logo - MobilePay
Plantorama - logo - MobilePay
thansen - betal på terminal med MobilePay
Bauhaus - logo - MobilePay
Matas - logo - MobilePay

Så nemt betaler dine kunder

 • Åbn MobilePay

 • Scan QR-koden

 • Beløbet bliver vist på skærmen

 • Godkend købet med et swipe

Kom i gang med MobilePay

For at komme i gang skal du først oprette dig som kunde på MobilePay-portalen og bestille Point of Sale. Følg linket nedenfor. Samtidig skal du sørge for at have en aftale med kasseleverandøren af dit betalingssystem.

Billede som viser betaling med MobilePay PoS - selvbetjening via QR-koder.

Priser for MobilePay Point of Sale

Transaktioner de sidste 12 måneder

Intervaller

Pris pr.
transaktion

 • 1 - 1.999
  0,75kr.
 • 2.000 - 9.999
  0,60kr.
 • 10.000 - 24.999
  0,45kr.
 • 25.000 - 99.999
  0,35kr.
 • + 100.000
  0,30kr.
 • Betalingsintervaller gælder for alle butikker og salgssteder under samme CVR-nr. Priserne er fritaget fra moms. Vælger du månedlig fakturering, er der et gebyr på 29 kr. (ekskl. moms) pr. faktura (momssatsen er 25%).

Se prisindikation

Antal transaktioner

Prisindikation

4.800,00kr.

Beregningen er en indikation

En gang om måneden beregner vi, hvilket interval du ligger i og dermed din transaktionspris for den kommende måned. Dvs. de første 12 måneder vil beregningen se anderledes ud end ovenfor.

Øvrige priser

Oprettelsesgebyr

Pris

Oprettelse, hvis du ikke er MobilePay-erhvervskunde i forvejen (beløbet er momsfrit). Bemærk, som MobilePay Online-kunde er du oprettet hos din PSP. Du betaler derfor 999 kr., når du opretter dig hos os første gang.

999,00kr.

Priser pr. måned

Pris

Månedligt faktureringsgebyr (ekskl. moms) pr. faktura (momssatsen er 25%)

29,00kr.

Månedligt abonnement. Beløbet er momsfrit og abonnementet er pr. CVR (ikke betalingssteder). Bemærk, at dette først er gældende pr. 1. juli 2021.

49,00kr.
MobilePay Point of Sale - spring køen over


Betaling via QR

Vil du gøre selvbetjening nemt for dine kunder? Eller nemt at betale entré og forudbestille til pausen, uden lange køer? Eller vil du håndtere 'betaling direkte på gulv' i din forretning? Så er Point of Sale den rigtige løsning for dig.

MobilePay integreres i dit betalingssystem, så du får du besked, når en betaling går igennem. Kunden betaler nemt via en QR-kode, som du kan udstille digitalt eller på et fysisk skilt eller klistermærke.

Dine muligheder

Lad dine kunder forudbestille og betale selv – ved indgangen, ved tankstanderen eller ved bordet.

Minimér ventetid for dine kunder

Flyt de gode tilbud og betalingen ud, hvor kunderne er. 
Når din kunde skanner QR-koden med et tilbud og godkender med et swipe, flyder salgsinformationen automatisk ind i dit kassesystem. 
Lad dine kunder bestille og betale fra deres stol på stadion, mens de tanker bilen eller ved indgangen til en oplevelse. Så kan du bruge tiden på at gøre bestillingen klar, og kunden slipper for ventetid.

Flere salg og kortere kø

 • Afslut betalingen, hvor kunderne er, og optimér dit salg
 • Frigør tid hos dit personale og lad kunderne slippe for ventetid 
 • Flyt fokus fra betaling til den gode kundeoplevelse


Modtag betaling 'på gulvet' – ved udgangen, ved hylden, ved bordet,  hvor som helst i butikken eller din café.

Færdiggør salget dér, hvor kunden er

Slip for trængsel ved kassen og frigør tid til god service. Med en tablet eller en mobil i hånden kan du nemt vise QR-koden til betaling, så du kan færdiggøre salget ”på gulvet”.

Kunden godkender med et swipe, og salgsinformationerne flyder ind i dit kassesystem takket være integrationen til MobilePay. 

Mindre trængsel, mere tid

 • Få tid til den gode kundeoplevelse og afslut salget med det samme
 • Minimér behovet for betalingsterminaler
 • Slip for lange køer og trængsel ved kassen i myldretid


Udvid din forretning med selvbetjening via MobilePay Point of Sale.

Større synlighed, færre ressourcer

Lad dine kunder betale med et enkelt swipe, når de betjener sig selv i din forretning. Så sikrer integrationen til MobilePay, at salgsinformationerne automatisk flyder ind i dit betalingssystem. 
Med MobilePay Point of Sale kan du få større synlighed med færre ressourcer og skabe salg helt nye steder – selv på de fjerneste lokationer.

Flere salg, lavere omkostninger: 

 • Optimér personalets tid og reducér køer
 • Minimér omkostninger, uden at gå på kompromis med kundeoplevelsen
 • Udvid dine forretningsmuligheder


Vi har opdateret MobilePay Point of Sale

Husk at få dine systemer opdateret inden 1. juli 2021.

Vi har opdateret MobilePay Point of Sale, så alt fremadrettet kører på vores nye MobilePay-platform. For at opdateringen slår igennem hos dig, skal din leverandør sørge for at integrere til MobilePay Point of Sale version 10 på den nye platform og opdatere dine systemer.

Vi har løbende informeret kasseleverandører, så de ved besked og kan være klar i tide. Dine systemer skal være opdateret inden den 1. juli 2021, så du kan allerede nu tage fat i din leverandør og aftale nærmere.

MobilePay Point of Sale branded QR

Bliver dine terminaler ikke opdateret?

Skriv dig op her, så ringer vi dig op og hjælper dig på vej. Udfyld dine kontaktoplysninger:

For, at vi kan kontakte dig pr. telefon eller e-mail med info om og markedsføring af MobilePay Point of Sale, skal vi bruge dine kontaktoplysninger. Vi gemmer dine oplysninger i to måneder, hvorefter de bliver slettet fra vores systemer. Træk dit samtykke tilbage ved fx at skrive til sales@mobilepay.dk

 

Læs mere om, hvordan vi behandler de oplysninger, vi har om dig.

Er du kasseleverandør?

Er du kasseleverandør eller leverandør af salgsautomat? Du har mulighed for at optimere din betalingsløsning med MobilePay.

Ønsker du at integrere eller høre mere om, hvordan du kan blive certificeret til MobilePay Point of Sale? Så kontakt os på pointofsale@mobilepay.dk.

Gør det nemt for kunderne at bruge loyalitetskortet

Hvis du har et loyalitetsprogram i din virksomhed, kan du gøre det nemt for alle MobilePay-brugere at udnytte medlemsfordelene. Gør det muligt for dem at lægge loyalitetskortet ind i MobilePay-appen – så får de automatisk alle fordelene, hver gang de betaler med MobilePay i din forretning. 

Sådan gør du

Opret MobilePay Point of Sale til din virksomhed, hvis du ikke har det i forvejen. Skriv herefter til vores erhvervssupport på erhverv@mobilepay.dk.

Så sørger vi for, at du kommer godt i gang. 

Girl paying with MobilePay on an ipad in a store

Slip for papir-kvitteringer

Tilbyd dine kunder digitale kvitteringer i MobilePay-appen. Så slipper du for papiret, og dine kunder har altid kvitteringer fra din butik samlet ét sted - i MobilePay. Dine kunder modtager kvitteringerne, uanset om de har betalt med MobilePay, eller bare det betalingskort, der er tilknyttet MobilePay.

Vi tilbyder løsningern i samarbejde med Storebox.

Følg linket nedenfor og send os dine virksomhedsoplysninger, så kontakter dig, når vi har modtaget mailen, og hjælper dig godt i gang.

Man and woman in the railway station talking. Woman is holding a mobile phone.

Har du spørgsmål om MobilePay Point of Sale?

Marketing-
materialer

Hent guidelines og redigerbare MobilePay-skilte og få samtidig inspiration til, hvordan I kan skilte med MobilePay Point of Sale via QR-koder.

Billede som viser MobilePay QR-kode skilt ved kassedisken.

MobilePay Point of Sale er mobilbetaling i din butik eller salgsautomat

Med MobilePay Point of Sale er det nemt at integrere mobilbetaling i dit kassesystem eller din salgsautomat. MobilePay gør det nemt at modtage mobilbetaling for dig som forretning og nemt at betale med mobilen for dine kunder. Point of Sale-løsningen er til dig, der har behov for en integreret løsning til nem mobilbetaling i dit eksisterende kassesystem eller din salgsautomat. MobilePay Point of Sale kan integreres som betalingsløsning i salgsautomater, eksempelvis med QR-koder.

Ét kassesystem til både betalingskort og MobilePay

Med MobilePay integreret i dit eksisterende kassesystem kan du tilbyde dine kunder at betale på den måde, de foretrækker- med betalingskort eller MobilePay – helt uden behov for flere installationer.

Mobilbetaling via QR-koder

Du har også mulighed for at tilbyde MobilePay Point of Sale-betaling via QR-koder.

Hvis du vælger at integrere MobilePay direkte i dit kassesystem, kræver det kun, at dit kassesystem understøtter løsningen.

Selvbetjent salgsautomat eller mobilt salgssted

Har du en selvbetjent salgsautomat eller et mobilt salgssted, som er integreret med dit kassesystem, har du også mulighed for at vise en QR-kode i displayet på automaten eller på et klistermærke, som kunden kan scanne med MobilePay. Herefter skal kunden blot godkende mobilbetalingen i MobilePay. Kontakt din kasseleverandør for at bestille det.

Virker med både iOS- og Android-telefoner

Uanset om du vælger at integrere MobilePay Point of Sale i dit kassesystem eller din salgsautomat, er det altid nemt og hurtigt for dine kunder at betale med MobilePay. Løsningen virker med alle iOS og Android-telefoner, så længe kunden har MobilePay-appen installeret. MobilePay Point of Sale giver dermed alle dine kunder mulighed for at betale nemt og hurtigt med mobilen.