Tre klik og et swipe – så har du købt nye LED pærer

Elvvs.dk giver kunderne adgang til at betale med MobilePay Checkout på websitet. Dermed får de markedets hurtigste og bedste kundeoplevelse, når de handler online. Det betyder, at færre kunder falder fra i købsprocessen.

EL og VSS

Hvis en travl kunde skal købe el-pærer eller et nyt toilet på nettet, skal det helst være effektivt og hurtigt. Derfor har Elvvs.dk fra Karise valgt at benytte den hurtigste online betalingsløsning på markedet, nemlig MobilePay Checkout.

Kunden klikker på varen og går til kassen. Her er der en MobilePay-knap, som aktiverer MobilePay-appen på kundens telefon. Så klikker man på sin forud indlagte leveringsadresse og swiper godkendt. Nemmere kan det dårligt blive.

Vores kunder slipper for at udfylde en masse felter i købsfasen. Det er de rigtigt glade for. Samtidig synes de, at det er super nemt at benytte.

Michael Larsen
Direktør for Netsalg Elvvs.dk

Meget konkurrencedygtig løsning

MobilePay Checkout betyder, at kunden ikke behøver indtaste kortdata og adresseoplysninger. De hurtigere og nemmere netkøb får færre kunder til at falde fra i købsprocessen. Det er centralt for webshoppens omsætning og succes.

”Derfor er MobilePay Checkout meget konkurrencedygtig sammenlignet med alternativer. Når kundens data er udfyldt på forhånd, og kunden samtidig kender MobilePay-brandet så godt, øger det sandsynligheden for, at kunden handler hos os,” siger Michael Larsen.

Han forventer, at MobilePay Checkout kommer til at tage markedsandele fra andre betalingsformer, fordi kunderne ønsker at handle så effektivt som muligt online.

Se mere om MobilePay Checkout her.