MobilePay til privat brug

Gør som over 4,2 millioner andre danskere og få MobilePay på mobilen. Brug MobilePay til alt fra shopping til betaling af dine regninger. Du kommer langt med din mobil i hånden, for du kan betale mange steder. Og betalingen ender altid med et swipe - nemt og sikkert.
Smiling girl laying in the grass.

MobilePay til privat brug

Gør som over 4,2 millioner andre danskere og få MobilePay på mobilen. Brug MobilePay til alt fra shopping til betaling af dine regninger. Du kommer langt med din mobil i hånden, for du kan betale mange steder. Og betalingen ender altid med et swipe - nemt og sikkert.

Giv gaver med MobilePay

Det har aldrig været mere digitalt at give gaver. MobilePay Gaver er en let, hurtig og overskuelig måde at give gaver til dem du holder af.

I din app har vi samlet et univers af forskellige gaver – fra gavekort til fx Ikea til hverdagsgaver som en kaffe fra 7-Eleven. Du kan også sende penge som gave, og du vælger helt selv beløbet og indpakningen. 

Alt sammen nemt at give - sjovt at få.

Tilknyt dine konti til MobilePay

Avisabonnementet, regningen fra forsikringsselskabet eller dén fra reparation af bilen. Ingen dage er ens – det er dine udgifter heller ikke.

Nu kan du tilføje dine konti, fx din budget- eller opsparingskonto, som MobilePay kan trække pengene fra, når du betaler dine regninger med MobilePay eller har knyttet MobilePay til en betalingsaftale.

MobilePay Box

MobilePay Box gør det nemt at have en fælleskasse - om det er klassekassen, kagekassen eller bødekassen.

Alle med MobilePay kan indbetale til en Box, og det smarte er, at indbetalingerne ikke bliver blandet sammen med kassemesterens privatøkonomi.

Preview billede til film om MobilePay Box - bødekasse

Din sikkerhed som privat-bruger

Hvor der findes penge, findes der svindlere - desværre. Men hvis du kender faldgruberne, er det ikke så svært at lure, hvornår du står overfor et svindelnummer.

Få gode råd til, hvordan du som privat bruger undgår svindel og misbrug af din MobilePay.

Two women having coffee and working on a computer together

Betal med MobilePay

Betalinger er en del af hverdagen. Men de behøver ikke at fylde meget i hverdagen. Med MobilePay kan du ordne alle dine hverdagsbetalinger, nemt og sikkert.

Send penge med MobilePay

Har du brug for hjælp?

People outside in the park having a picnic. One man is holding a phone and looking at it.






Brug MobilePay til betaling i enhver betalingssituation

MobilePay er en app til alle slags betalinger

Med MobilePay kan du overføre penge til andre MobilePay-brugere, ligeså nemt som at sende en sms. Du skal bare indtaste et beløb og vælge modtager fra dine kontakter eller indtaste et mobilnummer og så swipe for at sende pengene afsted. Du kan også anmode folk om penge, de skylder dig, eller dele et beløb. I appens aktivitetsliste kan du se de penge, du har modtaget, anmodet om og sendt med MobilePay. 

Betal med MobilePay i forretninger eller online

Du kan også bruge MobilePay til at betale på caféer og i butikker, via butikkens MobilePay-nummer, ligesom når du sender penge til en ven. Eller du kan betale via QR-koder i butikker. Alt sammen nemt og enkelt. Når du handler online kan du også bruge MobilePay. Så slipper du for at indtaste kortoplysninger og for at dele dine kortoplysninger med tredjeparter, hver gang du skal handle i webshops. Du godkender købet med ét swipe i MobilePay, ligesom dine kortoplysninger heller ikke forlader appen. Og der er ingen beløbsgrænser, når du betaler online med MobilePay.

Betal dine abonnementer med MobilePay

I appens menupunkt, finder du ’abonnementsbetalinger’, og herunder alle de abonnementer du kan vælge at betale med MobilePay. Du behøver ikke indtaste kortoplysninger, for de er allerede i MobilePay. For at forbinde din MobilePay til et abonnement skal du bare swipe én gang og fremover bliver abonnementsbetalingen trukket automatisk. Du har det fulde overblik over de eksisterende og kommende abonnementsbetalinger i appen, og du kan altid ændre betalingskort.  

Betal dine fakturaer og regninger med MobilePay

Når du betaler din faktura med mobilen får slipper du for at taste lange numre ind i din netbank. Virksomheden sender din regning direkte til dig i MobilePay, hvor du kan se hele regningen. Du skal bare oplyse dit navn og mobilnummer til virksomheden, og du får en push-besked, når regningen er klar. Du godkender og betaler med et swipe, ligesom du er vant til i MobilePay. I din aktivitetsliste kan du se dine ubetalte og betalte regninger.