Gør dét med penge nemt

Du kender pling-pling-pling lyden, når der tikker penge ind. For der er god sandsynlighed for, at du er en af vores 4,6 mio. brugere. Brug MobilePay fra alt til shopping til regninger. Du kan også styre fælleskassen, sende pengegaver og gavekort (pakket pænt ind) med MobilePay.

Boy on a bike.

Gør dét med penge nemt

Du kender pling-pling-pling lyden, når der tikker penge ind. For der er god sandsynlighed for, at du er en af vores 4,6 mio. brugere. Brug MobilePay fra alt til shopping til regninger. Du kan også styre fælleskassen, sende pengegaver og gavekort (pakket pænt ind) med MobilePay.

Saml ind med Box

Du kan nemt stå for bødekassen, gaveindsamlingen eller jeres fælles opsparing – uden at blande det sammen med din egen økonomi.

Friends hanging out in a scate park.Er du mellem 13 og 15 år? Sådan får du MobilePay som ung

Få mere ud af din MobilePay-app

Anmod op til 15 personer, skift mellem konti og betalingskort i appen eller reager med emojis på overførsler. 

Åbn MobilePay
Åbn MobilePay

Send gaver med ét enkelt swipe

 

Tilknyt dine konti til MobilePay

Avisabonnementet, regningen fra forsikringsselskabet eller dén fra reparation af bilen. Ingen dage er ens – det er dine udgifter heller ikke.

Nu kan du tilføje dine konti, fx din budget- eller opsparingskonto. Så kan vi trække pengene fra den, når du betaler regninger med MobilePay eller har knyttet MobilePay til en betalingsaftale.

Boy playing soccer in front of a red wall.

Saml penge ind - opret en Box og få styr på fælleskassen

Brug MobilePay til betaling i enhver betalingssituation

MobilePay er en app til alle slags betalinger

Med MobilePay kan du overføre penge til andre MobilePay-brugere, ligeså nemt som at sende en sms. Du skal bare indtaste et beløb og vælge modtager fra dine kontakter eller indtaste et mobilnummer og så swipe for at sende pengene afsted. Du kan også anmode folk om penge, de skylder dig, eller dele et beløb. I appens aktivitetsliste kan du se de penge, du har modtaget, anmodet om og sendt med MobilePay. 

Betal med MobilePay i forretninger eller online

Du kan også bruge MobilePay til at betale på caféer og i butikker, via butikkens MobilePay-nummer, ligesom når du sender penge til en ven. Eller du kan betale via QR-koder i butikker. Alt sammen nemt og enkelt. Når du handler online kan du også bruge MobilePay. Så slipper du for at indtaste kortoplysninger og for at dele dine kortoplysninger med tredjeparter, hver gang du skal handle i webshops. Du godkender købet med ét swipe i MobilePay, ligesom dine kortoplysninger heller ikke forlader appen. Og der er ingen beløbsgrænser, når du betaler online med MobilePay.

Betal dine abonnementer med MobilePay

I appens menupunkt, finder du ’abonnementsbetalinger’, og herunder alle de abonnementer du kan vælge at betale med MobilePay. Du behøver ikke indtaste kortoplysninger, for de er allerede i MobilePay. For at forbinde din MobilePay til et abonnement skal du bare swipe én gang og fremover bliver abonnementsbetalingen trukket automatisk. Du har det fulde overblik over de eksisterende og kommende abonnementsbetalinger i appen, og du kan altid ændre betalingskort.  

Betal dine fakturaer og regninger med MobilePay

Når du betaler din faktura med mobilen får slipper du for at taste lange numre ind i din netbank. Virksomheden sender din regning direkte til dig i MobilePay, hvor du kan se hele regningen. Du skal bare oplyse dit navn og mobilnummer til virksomheden, og du får en push-besked, når regningen er klar. Du godkender og betaler med et swipe, ligesom du er vant til i MobilePay. I din aktivitetsliste kan du se dine ubetalte og betalte regninger.