Nem betalingsløsning giver organisationer flere medlemmer

For danske indsamlingsorganisationer kan MobilePay til faste betalinger være et stærkt alternativ til hidtidige betalingsmetoder. Amnesty bekræfter, at MobilePays løsning gør det lettere at hverve nye medlemmer.

Billede til case om MobilePay integrator Fundraisingbureauet

Den danske indsamlingsbranche kan ofte med fordel tilbyde nye medlemmer MobilePays løsning til faste betalinger. Det fastslår Stephan Vittrup, direktør hos OnlineFundraising, der som teknisk integrator hjælper organisationer med nemt og hurtigt at komme i gang.

”Et støttemedlemsskab skal være enkelt for giveren at oprette. Det kan MobilePay til faste betalinger levere. Vi har allerede set MobilePay Online være en stor succes ved enkeltdonationer. Med løsningen til nemme medlemskaber kommer vi til at se et ryk over mod MobilePay Subscriptions, så danske NGO’ere får flere medlemmer og øgede indtægter,” mener Stephan Viftrup.

Effektiv løsning ved både gadehvervning og telemarketing

Ifølge Stephan Viftrup er MobilePay til faste betalinger en attraktiv løsning på organisationernes hjemmesider og ved gadehvervning og telemarketing. Fundraisere, på gaden eller i telefon, støder nemlig ofte ind i en stor barriere; donoren skal oplyse CPR- og kontonummer for at oprette en aftale med Betalingsservice. Også oprettelse af faste støtter med betalingskort og gentagne træk har ulemper. For betalingskort udløber og dermed også den faste støtte.

Billede af Stephan Viftrup Direktør, Fundraisingbureauet til case om MobilePay IT-integratorer
Et støttemedlemsskab skal være enkelt for giveren at oprette. Det kan MobilePay til faste betalinger levere.

Stephan Viftrup
Direktør, OnlineFundraising

Kræver kun et telefonnummer og et swipe

Med MobilePay til faste betalinger kan fundraiseren nemt oprette betalingstrækket blot ved at få oplyst kundens telefonnummer. Det kræver kun ét swipe, så sker donationen helt automatisk fremover.

”Det ser ud til, at MobilePay Subscriptions kan matche den høje trofasthed, som vi før kun har set hos Betalingsservice. Vel at mærke uden, at kunder skal give personlige oplysninger, og med konkurrencedygtige priser og effektiv konvertering,” uddyber Stephan Viftrup.

Teknisk benarbejde håndteres af OnlineFundraising

Som med alle nye betalingsformer er der et teknisk opstartsarbejde. Vælger organisationen selv at kaste sig over det, kan det være en større omkostning. OnlineFundraising har imidlertid specialiseret sig i at gennemføre hele opgaven.

”Tilmelder du dig MobilePay’s faste betalinger gennem OnlineFundraising, kan systemet implementeres væsentligt billigere, end hvis du selv vælger at integrere det. Årsagen er, at vi kun behøver at gøre det tekniske benarbejde én gang på vegne af alle vores kunder,” siger Stephan Vittrup.

OnlineFundraising er certificeret MobilePay Subscriptions-integrator og kan hjælpe alle danske indsamlingsorganisationer med at få betalingsløsningen på plads. 16 aktive organisationer, har allerede gjort det. Og mange flere er på vej - blandt andet politiske partier.

Amnesty: "En vigtig betalingskanal fremadrettet"

En af de tilfredse kunder er Amnesty i Danmark, der på under et halvt år har fået rigtigt mange betalende medlemmer, som benytter MobilePay Subscriptions.

”Brugerne kan gennemføre den første faste betaling fra mobilen øjeblikkeligt lige fra gaden. Det er nemt og hurtigt, og giver os flere nye medlemmer. Vi oplever også, at fastholdelsen af medlemmerne ligger på et acceptabelt niveau. Desuden letter MobilePay vores medlemsservice rent administrativt. Så for os er MobilePay Subscriptions klart en vigtig betalingskanal fremadrettet,” siger Mirza Bajramovic, Direct Marketing Manager hos Amnesty International.

Også Dansk Vegetarisk Forening er en tilfreds kunde.

”Hvis valgmuligheden eksisterer, så vælger markant flere af især de unge MobilePay til faste betalinger,” siger Rune Christoffer-Dragsdahl, generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening.

MobilePay Subscriptions bliver stadig mere kendt hos danskerne

Hos MobilePay fremhæver salgschef Casper Højgaard OnlineFundraising som en specialiseret integrator, der kombinerer dedikerede kompetencer med stordriftsfordele.

”MobilePay samarbejder med andre integratorer i andre brancher også. Udbyttet af det vil være, at MobilePays løsning til faste betalinger bliver mere og mere kendt og benyttet af danskerne. Det vil også gøre det stadig lettere for danske indsamlingsorganisationer og politiske partier at introducere løsningen overfor nye medlemmer,” siger Casper Højgaard.

Læs mere om MobilePay Subscriptions hos OnlineFundraising, - en platform under Fundraisingbureauet.