Sæt turbo på din egen app med MobilePay

Efter blot et år med MobilePay som betalingsmotor satte Midttrafiks betalingsapp Danmarksrekord. Tre ud af fire køb sker stadig i dag med MobilePay, fordi det er nemt og hurtigt.

Billede til case om Midttrafik med MobilePay AppSwitch

Du har din egen velfungerende app, men betalingen er bøvlet. Det stopper ofte dine kunder. Hvad gør man ved det, spørger mange virksomheder og organisationer sig selv. Svaret kan være en MobilePay Appswitch-løsning, hvor kunderne nemt betaler gennem den app, som næsten hele den voksne danske befolkning har på deres telefon. DSB, PostNord, OK, COOP og andre virksomheder benytter denne model.

Lynhurtigt rykkede kunderne til MobilePay

Hos Midttrafik oplevede man effekten. Virksomheden lancerede sin app i maj 2016. Et halvt år efter blev pap-klippekortet udfaset til fordel for appen, hvor man kunne betale med MobilePay og alle gængse betalingskort. Kunder uden smartphone kunne også købe print-selv billetter på midttrafik.dk. Resultaterne kom lynhurtigt. På under et år blev der foretaget over 1 mio. køb på Midttrafiks betalingsapp. Tre ud af fire køb skete via MobilePay. Det gjorde med et trylleslag appen til den mest brugte MobilePay-løsning i Danmark målt på mobilbetalings-andel af samlede app-betalinger.

Mette-Julbo-500x500
... Det har været meget positivt at opleve, at kunderne på få år har vænnet sig til vores app og de nye betalingsformer. Kunderne lægger vægt på, at busbetaling er nemt og hurtigt. Derfor foretrækker mange kunder MobilePay.

Mette Julbo
Vicedirektør hos Midttrafik

Kunderne foretrækker MobilePay, fordi det er nemt

I dag vælger 80 % af app-brugerne hos Midttrafik MobilePay til betaling. Det er den højeste procentandel, MobilePay nogensinde har oplevet i en større dansk virksomhed. I september måned 2019 var der 214.000 Midttrafik-billetbetalinger (klippekort og enkeltbetalinger), som foregik gennem MobilePay. Det svarer til en omsætning på knap 13 mio. kr.

”Det har været meget positivt at opleve, at kunderne på få år har vænnet sig til vores app og de nye betalingsformer. Kunderne lægger vægt på, at busbetaling er nemt og hurtigt. Derfor foretrækker mange kunder MobilePay,” siger Mette Julbo, vicedirektør hos Midttrafik:
”Vi har ramt den bedste af alle verdener ved at have vores egen app med de nødvendige trafikinformationer og samtidig kunne tilbyde en betalingsform, som danskerne kender og er fuldt fortrolige med, nemlig MobilePay.”

Læs mere om MobilePay AppSwitch og hvordan du opretter din virksomhed.