15. november 2023

Nye, fleksible fordele med MobilePay MyShop

Fra nu af betaler du kun, når dine kunder betaler gennem MobilePay. Med andre ord: Vi har fjernet den månedlige betaling og oprettelsesgebyret, så du kan fokusere på at drive din forretning uden unødvendige omkostninger.

MobilePay Swipe. Gør betalingen nem. Så sælger du mere.

Ny, fleksibel og brugervenlig prismodel 

Er du klar til en mere fleksibel og brugervenlig måde at håndtere betalinger på? Vores nye MyShop-prismodel er skabt til at passe til dine behov som erhvervsdrivende. Prisstrukturen har vi gjort helt enkel for at gøre det lettere og mere omkostningseffektivt for dig at bruge MobilePay MyShop. 

Du betaler kun, når dine kunder bruger MobilePay 

Fra nu af betaler du kun, når dine kunder betaler gennem MobilePay. Med andre ord: Vi har fjernet den månedlige betaling og oprettelsesgebyret, så du kan fokusere på at drive din forretning uden unødvendige omkostninger. For hver betaling, du modtager, betaler du 0,99% af transaktionsbeløbet. Det, synes vi, er en enkel og gennemsigtig prisstruktur, der giver dig fuld kontrol over dine udgifter. 

Er din butik klar til jul og nytår? 

Med Black Friday og jul lige om hjørnet er MyShop et helt oplagt valg for dig med en sæsonbetonet forretning. Du kan skabe en pop-up-butik, lige hvor du vil – foran din butik, på idrætsanlægget, til julemarkedet eller ved fyrværkerisalget. Desuden, skal du ikke bruge noget ekstra udstyr. Det hele kan klares direkte fra din telefon. MyShop giver dig friheden til at tage din forretning derhen, hvor kunderne er. Og fik vi nævnt, at du kun betaler, når du bruger det? 

Gør betalingen nem og sælg mere. 

MobilePay MyShop gør betalinger nemme og bekvemme – for både dig og dine kunder. Få klistermærker med dit unikke nummer og QR-kode og placer dem på din butiksdør, disk eller vinduer. Det gør det ikke kun nemt for dig at modtage betalinger, men det efterlader også dine kunder med et professionelt og tillidsvækkende indtryk af din forretning. Altså en win-win! 

Opret dig nu og få alle fordelene med det samme

Opret dig nu og få alle fordelene ved MobilePay MyShop med det samme: Ingen månedlige gebyrer, ingen oprettelsesomkostninger – kun en enkel og gennemsigtig prisstruktur, der passer til din forretning. 

Læs mere om, hvordan du opretter dig lige her.