Alt er love

I MobilePay hepper vi på mennesker uanset deres baggrund, etnicitet, kønsidentitet eller seksuel orientering. Vi mener, at kærlighed er en menneskeret, og alle skal have lov til at elske, dem de vil. Derfor støtter vi små og store initiativer, der arbejder for at styrke mangfoldighed og inklusion.

Billede der viser regnbuens farver og et MobilePay swipe med teksten 'Alt er love'

At kunne elske frit handler om at være sig selv, og det er noget, vi aldrig skal tage for givet. Vi synes stadig, der er uendeligt gode grunde til at bakke op om, at netop kærligheden er for alle ❤️

Fra den 10. august og måneden ud hejser vi vores digitale regnbueflag i MobilePay for at vise, at vi som arbejdsplads og virksomhed står bag menneskeretten til at elske og være den, du er.

Derfor kan du i perioden fra den 10-31. August pakke din pengegave ind i 🌈-gavepapir I MobilePay til 7 kroner per styk. Alle indtægter bliver doneret til LGBT+ Danmark. Foreningen har siden 1948 arbejdet for, at enhver kan leve sit liv i fuld overensstemmelse med sin identitet gennem rettigheder, trygge fællesskaber og social forandring - lokalt, nationalt og globalt.

Du kan læse mere om LGBT+ Danmarks arbejde her og hvad de bruger de donerede penge til.