Betingelser for MobilePay

Betingelser for erhvervskunder

Se betingelser for produkterne:

MobilePay MyShop, MobilePay Point of Sale, MobilePay til app-betalinger, MobilePay Subscriptions og MobilePay Invoice oprettet efter 1. oktober 2017:

Billede som viser MobilePay-betaling via QR-kode i en cykelbutik.

Din MobilePay ændrer sig snart

I kælderen under MobilePay arbejder vi lige nu på at bygge din fremtidige nye MobilePay-app. Skridt for skridt kommer vi tættere på, og nu er tiden inde til at dele nogle af de ændringer, der kommer for din MobilePay. Ændringerne gør MobilePay-appen mere sikker og gælder tidligst fra den 12. marts 2024, hvor vi introducerer MobilePay i en ny og fin indpakning.

Ændringerne er:

1. Dit fulde juridiske navn vil blive vist til andre brugere og udvalgte virksomheder, når du bruger MobilePay.

2. Du kan blokere andre brugere fra at overføre penge til dig og sende dig beskeder.

3. Du kan kun være aktiv på MobilePay én enhed ad gangen.

Andre ændringer omfatter:

4. Hvis du ændrer dit telefonnummer, skal du slette din profil og registrere dig som ny bruger.

5. Funktionen "Medlemskaber" vil ikke længere være tilgængelig.

6. Gaveområdet forsvinder i en periode, så det ikke vil være muligt at købe gavekort. Du har stadig adgang til gavekort, som du har  modtaget. Du kan ikke længere planlægge gaver og bruge indløsningskode.

7. Når du ringer til MobilePay for at spærre din aftale uden for normal åbningstid, vil du tale med en engelsktalende rådgiver.

8. Vi har gjort betingelserne kortere og mere enkle.

Når det er sagt, så lover dig, at vi har mere spændende funktioner at vise dig med den nye MobilePay. Vi glæder os til at vise dig meget mere.

Hvis du ikke vil være omfattet af de nye betingelser, skal du give os besked inden de træder i kraft – det er tidligst den 12. marts 2024. I så fald vil din aftale med MobilePay blive opsagt straks. Hører vi ikke fra dig, betragter vi det som din accept af ændringerne.

Betingelser for privatbrugere

Betingelser for MobilePay

Læs betingelser (PDF) (Dansk) Read terms and conditions here (PDF) (English)

Betingelser gældende pr. 12 marts 2024 tidligst

Læs de kommende betingelser her (PDF) (Dansk)

Læs tidligere betingelser for MobilePay

Tidligere betingelser

Priser for forbrugere

Læs priser for MobilePay-løsninger til private (PDF)

Send penge med MobilePay