Kan jeg slette en oprettet MobilePay Box?

Nej, du kan ikke slette en Box, når den først er oprettet, men du kan ændre navnet på den, hvis du ønsker at bruge den til et andet formål. Fx hvis du ønsker at bruge den i fodboldklubben i stedet for klassekassen.

Du kan også vælge at deaktivere din MobilePay Box, så der ikke kan indbetales penge. Sådan gør du:

• Klik på din profil (ikon oppe i venstre hjørne)
  • Vælg 'Box' i menuen
  • Klik på den Box du vil deaktivere
  • Klik på de tre prikker i toppen til højre og vælg 'Indstillinger'
  • Fjern markeringen ved 'Åben for indbetalinger'
  • Vælg 'OK'