Eksporter FAQ

Kan alle bruge MobilePay Box?

MobilePay Box er en løsning til alle, der har MobilePay. Det er dog ikke muligt at oprette en MobilePay Box, hvis du har en iPhone med iOS  9-styresystem og ældre – det betyder bl.a., at du ikke kan tilgå ’Box’ området i MobilePay, hvis du har en iPhone 4 eller ældre.

Alle med MobilePay kan indbetale til en MobilePay Box.

 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Fakta

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.