Hvordan får jeg folk til at indbetale til min MobilePay Box?

Du kan dele linket til din MobilePay Box direkte fra din MobilePay Box og fx sende via mail, sms, Messenger.

Eller du kan give dit MobilePay Box-ID til dem, der skal indbetale (eks. ’box12345’) – det ID, som modtageren skal indtaste dér, hvor man normalt indtaster telefonnummer, når man vil sende penge med MobilePay.