Bruger MobilePay 3D Secure?

MobilePay bruger 3D Secure, Verified by Visa, Dankort Secured by Nets eller MasterCard Identity Check ved registrering af betalingskort i appen. Det betyder, at når du som bruger lægger et betalingskort i appen, godkender du kortet med enten MitID eller en sms-kode, der bliver sendt til din telefon. På den måde sikrer vi, at den, der indtaster kortoplysningerne også er ejeren af det betalingskort, der bliver lagt i appen. 

I forhold til selve transaktionen imødekommer MobilePay kravet om stærk kundeautentifikation (SKA) og dermed de skærpede krav til sikkerhed, så her er der ikke behov for det ekstra step med 3D Secure, Verified by Visa, Dankort Secured by Nets eller MasterCard Identity Check i betalingen. Imidlertid afhænger betalinger med MobilePay Online også af, hvordan din bank og betalingsformidleren i den webshop, hvor du handler, har implementeret de nye sikkerhedskrav. 

  1. I de fleste situationer vil du opleve onlinebetalinger med MobilePay, som du plejer. Du logger ind i appen og swiper.
  2. I sjældne tilfælde vil du efter swipet fortsat kunne møde 3D Secure, Verified by Visa, Dankort Secured by Nets eller MasterCard Identity Check, dvs. en kode via sms som du skal indtaste, før betalingen er godkendt.
 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Betalings-
rettigheder (PSD2)

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.