Hvordan kan jeg bruge MyShop-appen som betalingsterminal?

Når du har hentet MyShop-appen og godkendt dit betalingssted, har du mulighed for at bruge din mobil og MyShop-app som betalingsterminal. Funktionen er en bluetooth-løsning, og det kræver, at både du og kunden har aktiveret bluetooth på mobilen.
Brug MyShop-appen som betalingsterminal:
  • Åben MyShop-appen (husk, at både du og din kunde skal have Bluetooth tændt på mobilen).
  • Tryk på 'Anmod' i topmenuen.
  • Indtast beløb og tryk på 'Anmod'.
  • Herefter skal kunden blot holde sin mobil hen til din mobil med MobilePay-appen åben.
  • Beløbet vil nu blive vist på kundens skærm, og kunden skal så bare swipe for at betale.

Andre spørgsmål om MyShop-appen