Hvad er de tekniske krav for at få MobilePay MyShop?

Har du en smartphone eller en tablet, kan du bruge MobilePay MyShop-appen. Der er dog nogle tekniske krav, hvis du vil have mest muligt ud af appen.
Bemærk, telefoner med Windows kan ikke bruges.

Juni 2019: Opdatering for iOS 9.0 brugere

MyShop-appen supporteres ikke længere på iOS 9.0. Dette skyldes opdateringen af en service fra Apple, som MyShop-appen benytter, og som nu kræver minimum iOS 10 for at fungere. Hvis du vil tilgå MyShop-appen via en Apple enhed, kræver det derfor en enhed med iOS 10 eller nyere. Har du en Android enhed kræver det som minimum version 5.0. Du kan altid se din salgs- og overførselsoversigt på MobilePay-portalen.

Opdatering af operativsystemer

Vi optimerer hele tiden vores apps og onlinesystemer til de nyeste versioner af operativsystemerne. Det giver den bedste oplevelse for langt de fleste brugere. I mange tilfælde vil vores apps også kunne køre på ældre versioner af et operativsystem. Vi forsøger så vidt muligt at gøre opmærksom på det, når vi ikke længere har mulighed for at understøtte enheder med ældre operativsystemer.
Vi har testet, at vores MobilePay-apps og onlinesystemer virker med følgende operativsystemer:

MyShop - mobil og tablet
  • iOS 10 eller nyere
  • Android  5.0 eller nyere

MobilePay Business - mobil og tablet

• iOS 7.1 eller nyere
  • Android  2.3.3 eller nyere

Computer

Windows 7, 8, 10. Browsere:

• Internet Explorer 11 eller nyere
  • Firefox seneste version
  • Google Chrome seneste version
  • Edge seneste version

Apple macOS: Yosemite, El Capitan, Sierra, High Sierra. Browsere:

• Safari 7.0 eller nyere
  • Seneste version af Firefox