Eksporter FAQ

Hvordan registrerer jeg en ny bankkonto?

Du kan se alle de bankkonti, du har registreret, og tilføje nye bankkonti i bankkontooversigten under 'Indstillinger'.
  • Log på MobilePay-portalen.
  • Klik på 'Indstillinger' i venstremenuen.
  • Vælg 'Bankkonti'.
  • Klik på 'Tilføj bankkonto'. Indtast reg.nr. og kontonummer.
  • Klik 'Gem'.
Husk, at du skal have bekræftet din bankkonto, før vi kan begynde at overføre penge til den.
 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Brug

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.