Hvilke krav stiller MobilePay Invoice til mit faktureringssystem?

For at du kan bruge MobilePay Invoice og sende regninger til betaling i MobilePay, skal dit økonomi- eller faktureringssystem tale sammen  med MobilePay. Vi samarbejder med udvalgte leverandører af økonomi- og faktureringssystemer, som allerede er forberedt til MobilePay Invoice. Der kommer hele tiden flere til – så hold øje.

Hvis dit faktureringssystem ikke allerede understøtter MobilePay Invoice, så tag fat i din systemleverandør og hør, om de er på vej til at integrere MobilePay Invoice. Se certificerede IT-integratorer til MobilePay Invoice.

Du kan også vælge selv at integrere API'et via din faste IT-leverandør, eller gøre det selv, hvis du har styr på det med API’er.

Se vores API'er