Er du ny kunde? Sådan bestiller du MobilePay Invoice

Få MobilePay til din virksomhed og gør det nemt for dine kunder at betale

For at komme i gang skal du først oprette dig som kunde. Derudover skal dit system tale sammen med MobilePay. Vi guider dig hele vejen.

Inden du går i gang

• Forbered dig inden du går i gang - se hvilke oplysninger vi skal bruge her.
  • Husk, vores løsninger kan ikke bruges til B2B-betalinger.
  • Bemærk, hvis du har virksomhed i Grønland så læs mere her.

Få MobilePay til din virksomhed og gør det nemt for dine kunder at betale

Opret

Gå til MobilePay-portalen og opret din virksomhed. Vælg en e-mail og et mobilnummer som din virksomhed kan kontaktes på. Klik på 'Opret'.

Få MobilePay til din virksomhed og gør det nemt for dine kunder at betale

Bekræft mail

Vi sender en bekræftelsesmail til dig. Åbn mailen og Klik på 'Bekræft din mail her'.

Få MobilePay til din virksomhed og gør det nemt for dine kunder at betale

Log ind

Log ind på MobilePay-portalen med det login du netop har oprettet.

Få MobilePay til din virksomhed og gør det nemt for dine kunder at betale

Fortæl os om din virksomhed

Udfyld de nødvendige oplysninger:

• Vælg virksomhedsform
  • Skriv virksomhedens CVR-nummer - så hentes dine oplysninger automatisk via virk.dk

Få MobilePay til din virksomhed og gør det nemt for dine kunder at betale

Angiv kontaktperson

Skriv navn og mobilnummer på kontaktpersonen i virksomheden, som vi skal kontakte fremadrettet vedrørende aftalen.

Billede som viser valg af af MobilePay Invoice i MobilePay Portalen

Vælg produkt

Scroll ned på siden og find ’Invoice’ og klik på ’Vælg’.

Billede som viser oprettelse af betalingssted i MobilePay Portalen

Gør din virksomhed synlig i appen med logo

Opret virksomhedens betalingssted. Oplysningerne bliver synlige for dine kunder i appen og i netbanken. Tjek og ret evt. virksomhedens navn og tilføj dit logo så dine kunder nemt kan genkende dig, når de betaler - læs vores anbefalinger her. Skriv virksomhedens adresse.

Husk, at du kan oprette flere betalingssteder - fx hvis du har forskellige afdelinger.

Få MobilePay til din virksomhed og gør det nemt for dine kunder at betale

Modtag penge

Angiv konto og vælg hvordan du vil modtage dine penge. Vælg mellem:

• Dagligt: Det betyder at vi én gang om dagen indsætter det samlede beløb på din konto. Bemærk, denne er automatisk valgt for dig.

• Enkeltvis: Det betyder at vi sætter pengene ind på din konto med det samme, for hver enkelt betaling.

Få MobilePay til din virksomhed og gør det nemt for dine kunder at betale

Gebyrer

Vælg hvordan du ønsker at betale dine gebyrer. Bemærk, at du ikke kan få daglig betaling med MobilePay Invoice. Vælg mellem:

• Automatisk betaling via Leverandørservice én gang om måneden. Følg linket 'Opret leverandørservice'.

• Betaling via elektronisk EAN-faktura én gang om måneden. Indtast dit EAN-nummer.

Læs mere om gebyrbetaling her.

Få MobilePay til din virksomhed og gør det nemt for dine kunder at betale

Oplysninger til dokumentation

Udfyld alle de nødvendige oplysninger under dokumentation. Vælg ’Næste’ efter du har læst og accepteret vilkår og betingelser.

Hvis du undrer dig over, hvorfor vi skal bruge disse oplysninger om din virksomhed så læs mere her.

Fallback image - Animation - Integration

Bekræftelse - og næste steps

Du får en bekræftelse på, at vi har modtaget din bestilling, og er i gang med at oprette dig - vi ringer herefter til dig hurtigst muligt.

Men du er ikke helt færdig... Du skal sørge for at dit system taler sammen med MobilePay.

Integrer Invoice