Har du brug for ID'er?

Nogle systemleverandører skal bruge information om 'MerchantBrand'- og 'MerchantLocation' ID på dine betalingssteder, når de skal sætte din Point of Sale op. Hvis din leverandør beder dig om oplysningerne, kan du hente dem på MobilePay-portalen.

Sådan gør du:

  1. Log ind på MobilePay-portalen
  2. Klik på ’PoS’ i venstre side
  3. Klik på ’Eksporter informationer’ i toppen til højre

I den fil, du henter, får du MerchantBrand- og MerchantLocation ID for hvert betalingssted, du har.

 
 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om MobilePay Kasseløsning

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.