Hvordan fungerer overførsler på tværs af Norge, Danmark og Finland?

Alle vores 11,6 millioner brugere er på samme app og platform, og derfor har vi alle de oplysninger, vi har brug for, for at vores brugere nemt kan sende penge på tværs af grænserne. Som bruger behøver man kun telefonnummeret for at sende penge til sin norske eller finske ven. Vores ambition er, at det vil være lige så nemt at overføre penge til hinanden på tværs af grænserne, som det er inden for hvert land for MobilePay- og Vipps-brugere i dag.

Andre spørgsmål om Send penge til udlandet