Hvor finder jeg priser og betingelser?

Du kan altid finde den seneste version af priser og vilkår her og  i din app. Ældre versioner kan du se her på hjemmesiden.

MobilePay

• MobilePay er en app til privatpersoner.
  • Alle – uanset bank – kan frit downloade MobilePay.
  • Alle brugere kan overføre og modtage penge med MobilePay, uden det koster noget.
  • Du skal have et dansk mobilnummer.
  • Du skal have en mobil enhed fx en smartphone eller tablet.
  • Du skal have et dansk kreditkort eller debetkort. Kortet skal være udstedt til dig.
  • Du skal have en dansk bankkonto. Kontoen skal stå i dit navn.
  • Du skal have en e-mail adresse.
  • Du skal have et dansk CPR-nummer.
  • Du skal være fyldt 13 år.
  • Du kan kun have én MobilePay-aftale pr. CPR-nummer.
  • Du må som privatperson ikke bruge MobilePay til erhverv.

Betingelser for MobilePay til nethandel

• MobilePay er en app til privatpersoner.
  • Alle – uanset bank – kan frit downloade MobilePay.
  • Det koster ikke noget at bruge MobilePay som betalingsløsning, når du handler på nettet.
  • Du skal have et dansk mobilnummer.
  • Du skal have en mobil enhed fx en smartphone eller tablet.
  • Du skal have et dansk kreditkort eller debetkort. Kortet skal være udstedt til dig.
  • Du skal have en dansk bankkonto. Kontoen skal stå i dit navn.
  • Du skal have en e-mail adresse.
  • Du skal have et dansk CPR-nummer.
  • Du skal være fyldt 13 år. Du kan kun have én MobilePay-aftale pr. CPR-nummer.
Se nuværende og historiske betingelser for MobilePay her.

Hjalp denne information?

Det er vi kede af at høre - hvad kan vi gøre bedre?

Godt at høre.

Tak for din feedback.