Hvordan opsiger jeg MobilePay?

Du kan let opsige din MobilePay direkte i appen under 'Indstillinger'.

Advarsel

Hvis du opsiger din MobilePay-aftale, sletter vi dine tidligere registreringer og du er ikke længere MobilePay-bruger.  Der kan gå 3 hverdage, før aftalen er endeligt opsagt. Det betyder, at du ikke kan genoptage MobilePay, sende eller modtage penge, få adgang til appen eller bruge nogle af funktionerne i MobilePay i denne periode. Når aftalen er endeligt opsagt, vil du kunne oprette dig igen, men dine beløbsgrænser fra din tidligere aftale vil fortsat gælde.

Betalingsaftaler

Hvis du har en aktiv betalingsaftale med MobilePay, skal du kontakte virksomheden, som du har aftalen med og registrere en ny måde at betale på. Når du opsiger MobilePay, opsiger du altså ikke en betalingsaftale, medmindre du har aftalt det specifikt med virksomheden bag aftalen.

Gaver

Husk at bruge dine gemte gaver eller pengegaver. Udbetal pengegaverne til dig selv eller send gavekort til dig selv via mail. Hvis du har tidsindstillede gaver, så husk at annullere dem.

Box

Husk at tjekke om du har et beløb stående i en MobilePay Box. Udbetal dem nu, for når aftalen er opsagt, har du ikke længere muligheden for at gå tilbage.

WeShare

Hvis du har en WeShare aftale og også ønsker at opsige denne, skal du gøre det i WeShare appen.

Hvor lang tid går der?

Hvis du opsiger din MobilePay i appen, kan det ikke fortrydes. Bemærk at der kan gå 3 hverdage, før aftalen er opsagt. Hvis du opsiger din aftale ved at ringe til support på tlf. 70 80 39 00, sker opsigelsen med det samme.

Bloker din MobilePay-aftale af sikkerhedsmæssige årsager

Du kan af sikkerhedsmæssige årsager få support til at blokere din MobilePay-aftale. Når du er klar til at bruge MobilePay, kan du til enhver tid få den åbnet igen. Hvis du åbner din MobilePay igen indenfor samme år, som du har blokeret den, vil dine årlige beløbsgrænser fortsætte.

 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Fakta

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.