Kan jeg bruge MobilePay på min Huawei-telefon?

MobilePay appen er udviklet til – og kan hentes i - Google Play og Apple App Store.

MobilePay understøtter således alle de Huawei-telefoner, der bruger Google Play services og som i øvrigt lever op til vores generelle tekniske versionskrav.

MobilePay understøtter pt. ikke nye Huawei-telefoner, som kun kan benytte Huaweis egen app store (Huawei App Gallery). Huawei forventer at introducere de første Huawei App Gallery telefoner på det nordiske marked i løbet af 2020. 

Baggrunden er de betydelige ekstra omkostninger i at udvikle og vedligeholde vores apps til tre frem for de nuværende to app stores, GooglePlay og Apple AppStore. 

Vi har valgt at fokusere ressourcerne der, hvor de fleste kunder er. Det er også årsagen til, at vi i sin tid lukkede ned for Windows-appen og målrettede IT-ressourcerne mod de to andre app stores. Det er ligeledes – sammen med sikkerhedsvurderinger - forklaringen på, at vi løbende lukker ned for servicering af ældre iPhones og Android-telefoner.

 
 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Fakta

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.