Hvorfor skal jeg opdatere min iPhone eller Android telefon?

Vi opdaterer løbende MobilePay. Vi forsøger samtidigt at tage hensyn til både ældre telefoner og gamle styresystemer. Af tekniske og sikkerhedsmæssige årsager er vi dog af og til nødt til at stoppe med at understøtte iPhones og Android telefoner med ældre styresystemer.

I 2023 betyder den tekniske udvikling, at vi har været nødt til at lukke for iPhones, der bruger iOS 12 og iOS 13. 

Du skal derfor opdatere din iPhone til minimum iOS 14 for at kunne blive ved med at bruge MobilePay. Enkelte ældre telefonmodeller – iPhone 6 eller lavere - kan desværre ikke opdateres. Det er vi kede af. Vi håber, at du vil fortsætte med MobilePay på en anden telefon.

Hvordan opdaterer jeg min telefon?

Hvis du har en iPhone, kan du kontrollere, om der er en opdatering til iOS på din telefon ved først at gå i 'Indstillinger' - 'Generelt' og i 'Softwareopdatering'. Bemærk, at det på ældre telefoner kan være nødvendigt at opdatere via iTunes på en computer.

Hvis du har en Android telefon, kan der være forskel på, hvordan du opdaterer styresystemet alt efter telefonmodel og Android version:
På nyere Huawei: ’Indstillinger’ – ’System’ – ’Softwareopdatering’.
På nyere Samsung: ’Indstillinger’ – ’Softwareopdatering’.

Hvis din telefons styresystem ikke lever op til vores tekniske krav, kan du desværre ikke bruge MobilePay-appen.

Læs mere om MobilePays tekniske krav

 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Fakta

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.