Eksporter FAQ

Hvordan skifter jeg konto?

Det er nemt at ændre det kontonummer, du har registreret i MobilePay.

  • Åbn MobilePay
  • Klik på 'Menu' (nederst i højre hjørne)
  • Vælg indstillinger (tandhjulet)
  • Vælg 'Kontonummer'
  • Ret registreringsnummer og kontonummer og klik 'Gem'

Husk at tjekke, om du samtidig skal ændre dit betalingskort.

 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Ret oplysninger

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.