Jeg har fået ny mobil. Hvad gør jeg?

Har du fået ny mobil, men beholder dit gamle mobilnummer, skal du blot downloade MobilePay på din nye mobil.

• Download MobilePay-appen på din mobiltelefon
  • Åbn MobilePay og vælg 'Log på (eksisterende bruger)'
  • Indtast dit mobilnummer og din personlige kode
  • Indtast den aktiveringskode, du modtager på SMS
  • Indtast dit CPR-nummer

Du kan sagtens aktivere MobilePay på flere mobiler eller tablets. Du skal bare logge på som eksisterende bruger med det samme mobilnummer. Slet MobilePay-appen fra din gamle mobil eller tablet, hvis du ikke skal bruge den længere.

Bemærk, at der kan gå op til 1 time før du modtager aktiveringskoden.