Jeg har glemt min kode. Hvad gør jeg?

Har du glemt din kode, kan du nemt selv lave en ny. Har du ikke NemID/MitID, så se venligst længere nede på siden.

Sådan gør du, hvis du har NemID/MitID:

• Åbn MobilePay-appen
  • På log ind-siden: Tryk på spørgsmålstegnet i øverste højre hjørne
  • Tryk på 'Glemt kode?'
  • Bekræft, at du ønsker en ny kode ved at klikke på ’Fortsæt’. Bemærk at det kræver du har NemID/MitID. Ellers se længere nede på siden.
  • Bekræft med dit NemID/MitID
  • Indtsat dit mobilnummer
  • Du modtager nu en aktiveringskode via sms
  • Indtast aktiveringskoden
  • Tryk 'OK'
  • Vælg en ny firecifret kode. Det er vigtigt, at du vælger en kode, som ingen andre kender
  • Bekræft din nye firecifrede kode

Sådan gør du, hvis du ikke har NemID/MitID:

• Åbn MobilePay-appen
  • På log ind-siden: Tryk på spørgsmålstegnet i øverste højre hjørne
  • Tryk på 'Glemt kode?'
  • Tryk ’Jeg har ikke NemID/MitID’
  • Bekræft, at du ønsker at oprette en ny kode ved at klikke på ’Næste’
  • Du modtager nu en aktiveringskode via sms
  • Indtast aktiveringskoden og tryk 'OK'
  • Bekræft dit kort ved at indtast de fire sidste cifre på det kort, du har registreret i MobilePay og tryk 'OK'
  • Indtast dit CPR-nummer
  • Vælg og tast en ny firecifret kode. Det er vigtigt, at du vælger en kode, som ingen andre kender
  • Bekræft din nye firecifrede kode

Bemærk, hvis du har tilknyttet flere kort i MobilePay, er det tallene fra det kort du oprettede først, du skal bruge til at genaktivere din adgang. Hvis du har fået nyt kort, er det fortsat dit gamle kortnummer, du skal bruge til genaktivering.

Kan du ikke huske, hvilket kort du har registreret i MobilePay, så ring til vores Support på tlf. 45 144 447.