Eksporter FAQ

Kan jeg åbne linket til indbetaling til en MobilePay Box på en computer?

Det er muligt at åbne betalingslinket på en computer. Når du åbner linket på en computer, får du en QR-kode på skærmen, som du bare skal scanne og derefter vælge beløb og godkende betalingen.

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Brug

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.