Den 12. marts får din MobilePay en makeover ✨

Din app får meget, meget snart en opdatering, hvor der kommer et nyt design og en ny navigation. Men du kan være helt rolig – det er stadig os. Også efter på tirsdag. 

PS. Du får den nye app ved en simpel opdatering – og ikke via sms, mail eller anden kanal.

Hvordan ser den nye app ud?

Vi har rykket rundt i din MobilePay-app og givet den et nyt look and feel. Designet er nyt, men farven er den samme. Og du kan stadig sende, modtage og anmode om penge – præcis som du plejer. Og hvis du ikke allerede har set det: WeShare er tilbage! Nu kan du igen dele udgifter i en gruppe – og denne gang direkte i appen.

Vi ved godt, at det vil kræve lidt tilvænning at finde det gamle i det nye, så vi har lavet en lille oversigt til dig her:

Hvorfor lancerer vi en ny app?

Sidste år slog vi os i MobilePay sammen med vores norske pendant, Vipps. Sammen er vores ambition at skabe én app på tværs af hele Norden. I starten af året tog vi det første skridt, da vi lancerede den nye MobilePay-app for Finlands 2,6 millioner brugere. 

Når den nye app også kommer til Danmark den 12. marts, vil vi endelig have samlet alle lande i én app og på én  teknisk platform – og ikke for at prale, men det er en ret stor milepæl for os. Den betyder, at vi nu er den førende betalingsapp i Norden med over 11 millioner brugere og mere end 400.000 virksomheder. Læs mere her.

Du får den nye app ved en simpel opdatering – og ikke via sms, mail eller anden kanal

Hvordan får jeg den nye app?

Hvis du har automatiske opdateringer slået til, så sker det, ja, helt automatisk.

Ellers skal du bare åbne appen, som – hvis den ikke allerede er opdateret – vil sende dig videre til App Store eller Play Store, hvorfra du kan opdatere MobilePay.

Læs betingelserne for den nye app