Hvorfor kræves der stærk kundeautentifikation (SCA)?

Vi kræver stærk kundeautentifikation for at kunne bruge portalen, da det er baseret på europæisk lovgivning, og fordi det øger erhvervsportalens sikkerhed. Sådan påvirker det dig:
Indtil videre kræver vi, at alle brugere, der er blevet tilføjet eller inviteret for nyligt, skal bekræfte sig med MitDI. Nye brugere skal logge på erhvervsportalen ved hjælp af stærk kundeautentifikation.
Er du allerede bruger? Så er der ikke noget, der ændrer sig for nu. Eksisterende brugere kan logge ind med e-mail og adgangskode eller ved hjælp af stærk kundeautentifikation. Hvis du har problemer, bedes du kontakte vores kundesupport.

Hvorfor er elektronisk ID mere sikker? Fordi:
o Elektronisk ID er sikkert på tværs af flere konti. Når brugernavne og adgangskoder bliver genbrugt, hvis en konto bliver hacket, afslører den også de andre konti. Med elektronisk ID bliver det forhindret.
o Adgangskoder kan være både svage og nemme at hacke. Elektronisk ID sikrer, at du ikke kompromitterer sikkerheden på grund af svage adgangskoder.
o Elektronisk ID har tilføjet sikkerhed, fordi de er sværere at knække end e-mails og adgangskoder takket være tofaktorgodkendelse.