Hvordan betaler jeg med MobilePay i butikkerne?

Fysisk betaling i en butik med MobilePay-nummer eller QR-kode:
1. Åbn din MobilePay-app
2. Vælg ‘Send’
3. Find butikken ved at søge på deres navn eller MobilePay-nummer eller ved at scanne deres QR-kode
4. Indtast det beløb, du skylder, og swipe for at betale
5. Når din betaling er gennemført, kan du vise din elektroniske kvittering ved kassen

Betaling via MobilePay-sensor (den hvide plastikboks) eller betalingsterminal:
1. Åbn din MobilePay-app
2. Hvis din butik har en skærm eller et klistermærke med en QR-kode, skal du vælge ‘Scan’ og scanne butikkens QR-kode
3. Hvis butikken har en QR-scanner, skal du vælge ‘Vis QR’ i din app og vise den til butikkens QR-scanner
4. Når du har scannet alle dine produkter, vises det samlede beløb i MobilePay-appen. Swipe for at betale.