7. februar 2019

Sæt ekstra af til pension med et swipe på mobilen

Som det første danske pensionsselskab åbner PKA for, at medlemmerne nu kan ekstrabetale til pensionen med et simpelt swipe i MobilePay.

Billede til nyhed om MobilePay og PKA samarbejde

For første gang åbner et pensionsselskab for ekstraindbetalinger med et enkelt MobilePay-swipe. Det er et af landets største selskaber, PKA, som giver alle sine 300.000 medlemmer mulighed for nemt at forgylde pensionen med få tryk på mobilen.

Pensionen rykker ind på smartphonen

Rent praktisk går et PKA-medlem ind på selskabets egen app og beder om, at et bestemt ekstrabeløb indbetales til pension. Derefter godkendes indbetalingen straks i MobilePay.

”Vi synes grundlæggende, at pension skal være så nemt som muligt. Derfor skal det også være nemt at gennemføre en ekstra indbetaling. Danskerne er i forvejen vant til at bruge MobilePay, når de er på farten. Derfor er det en indlysende kundevenlig løsning at benytte,” siger Tomas Frydenberg, medlemsdirektør i PKA.

Selskabet har udviklet sin app, fordi let og digital adgang til pensionen i stigende grad efterspørges af medlemmerne. Især de yngre medlemmer er meget komfortable med at pensionen rykker ind på smartphonen.

”Tager medlemmerne positivt imod vores tiltag, kommer vi til at udvikle både appen og MobilePay-betalingen yderligere. Det skal basalt set være nemt at give pensionen et hurtigt tjek og betale lidt ekstra ind,” siger Tomas Frydenberg.

Ros til PKA fra MobilePay

PKA’s medlemmer satte i 2018 rekord for frivillige indbetalinger og satte samlet mere end 1,1 mia. ekstra kroner ind på pensionsopsparingerne. Alligevel vurderes MobilePays dagsgrænse på 15.000 kroner at kunne dække behovet hos langt de fleste medlemmer.

Hos MobilePay er der ros til PKA’s tiltag:

”Ingen virksomheder og brancher kan i dag undvære at have en strategi for nemme mobile betalinger. Mange danskere har oplevet at ville pensionsindbetale lidt ekstra i fx den travle tid op mod nytår, men har tøvet på grund af besværet. Forhåbentligt vil PKA’s medlemmer erfare, at det nu bliver mere enkelt og velkendt,” siger Torben Gamst, direktør for MobilePay i Danmark.

Læs mere

Med MobilePay AppSwitch gør du det nemt for dine kunder at betale gennem apps.

Læs mere om MobilePay AppSwitch.