21. maj 2021

MobilePay vinder e-handelsprisen

Sidste år tog danskerne definitivt MobilePay til deres hjerter ved handel på nettet. Det blev torsdag aften belønnet, da appen modtog den eftertragtede e-handelspris.

Billede til nyheden "MobilePay vinder e-handelsprisen"

Lars Green og Martin Røjleskov, en del af teamet i MobilePay, modtog den prestigebetonede pris.

Efter mange år i top fem vandt MobilePay i går aftes den eftertragtede e-handelspris. MobilePay fik prisen i kategorien Danmarks bedste e-handels app.

Sejrens sødme var stor, da Lars Green og Martin Røjleskov modtog den prestigebetonede pris. De har begge været en central del af det team, der over en årrække har løftet MobilePay Online fra næsten ingenting til i dag at være danskernes foretrukne betalingsløsning online.

Claus Bunkenborg, CEO at MobilePay
MobilePay Online er netop nu i gang med næste fase, hvor store globale betalingsleverandører også vælger at koble sig på MobilePay

Claus Bunkenborg
CEO, MobilePay

Det er så fortjent, at vores dygtige medarbejdere nu hyldes for deres store indsats. De har konstant udviklet vores løsning til e-handel til i dag at være præget af meget høj brugervenlighed, stor effektivitet og en imponerende udbredelse,” siger Claus Bunkenborg, direktør for MobilePay.

MobilePay Online voksede i 2020 med 87% i Danmark og formåede gennem 45 millioner transaktioner at hjælpe danskerne til at købe varer online for 24 mia. kroner. Den kraftige vækst er fortsat i 2021.

MobilePay Online er netop nu i gang med næste fase, hvor store globale betalingsleverandører også vælger at koble sig på MobilePay, fordi det er den sikreste vej til at få danske forbrugere til at handle hos sig. Så fremtiden tegner lys for MobilePay og onlinehandel,” siger Claus Bunkenborg.

Læs mere om MobilePay Online

Se alle MobilePays løsninger til virksomheder

Udvikling i MobilePay Online transaktioner for det danske marked

Grafik som viser udviklingen med MobilePay Online fra 2015-2021