Hvor kan jeg se en oversigt over mine betalinger?

Du kan nemt finde dine transaktioner i erhvervsportalen. I hovedmenuen skal du gå til ‘Transaktioner’. Herfra kan du filtrere transaktioner efter dato, status og salgssted eller søge efter en bestemt hændelse (efter transaktions-ID). Ved at trykke på en bestemt bestilling, kan du se alle detaljerne og transaktionshistorikken.

Du kan finde udlignede betalinger ved at gå til siden ‘Rapporter’. Her kan du få et overblik og nemt downloade afregninger i lige det filformat, du kunne tænke dig.

Andre spørgsmål om Erhvervsportal og ‘Get paid’ app