Hvordan får jeg ‘Get paid’-appen?

Du kan hente appen dér, hvor du normalt downloader dine apps – i fx App Store eller Google Play - brug søgeordet 'getpaid' (altså i ét ord), når du skal søge den nye app frem.
For at få adgang til appen skal du bruge en aktiveringskode. Det kan enhver administrator i din virksomhed skaffe.

1. Hent appen fra App Store eller Google Play - brug søgeordet 'getpaid' når du skal søge den nye app frem.
  2. Indtast dit navn (eller et brugernavn, hvis du deler din enhed med andre). Dit rigtige navn er det bedste valg, fordi det gør det nemmere at have overblik over de forskellige adgange i virksomheden.
  3.  Indtast aktiveringskoden som du har fået fra en administrator i virksomheden.
  4. Vælg et salgssted (du kan altid ændre det senere i appen).
  5. Så er du klar.

Du skal have iOS 16 eller nyere til iPhones og Android 6.0 eller nyere til Android-enheder. Vi arbejder desuden på en version til iOS 14/15.

Image for merchant portal questions and answer.

Andre spørgsmål om Erhvervsportal og ‘Get paid’ app