Hvorfor giver koden adgang til alle salgssteder?

Desværre er det lige nu ikke muligt at begrænse de forskellige brugeres adgang til kun at omfatte udvalgte salgssteder, da denne funktion endnu ikke er klar. Vi arbejder på en løsning hurtigst muligt. Hvis nogle brugere af en eller anden årsag ikke må se alle salgssteder, skal du ikke udlevere en 'Get paid' aktiveringskode til dem. Indtil videre vil disse brugere så være nødt til at anvende portalen, hvis de skal se dagens salg mv. vedr. udvalgte salgssteder.
Vi beklager ulejligheden.

Andre spørgsmål om Erhvervsportal og ‘Get paid’ app