Hvilke oplysninger kan jeg se i erhvervsportalen?

Vores erhvervsportal er et effektivt og brugervenligt værktøj, der giver dig mulighed for nemt at administrere din virksomhed, salgssteder, betalinger og transaktioner.

Få overblik over alle dine transaktioner
Download afregningsrapporter i forskellige formater, som du fx kan bruge til regnskab
Definer, få vist og administrer salgssteder
Download gratis eller bestil klistermærker med QR-koder der gør det endnu nememre for dine kunder at betale
Tilføj og administrer brugere og deres adgange
Bestil forskellige MobilePay-løsninger
Få API-nøgler til MobilePay-integrationer

Andre spørgsmål om Erhvervsportal og ‘Get paid’ app

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.