Hvad er 3D Secure, og hvad bliver det brugt til?

I MobilePay bruger vi 3D Secure, Verified by Visa eller MasterCard Identity Check autentificering til at registrere betalingskort i appen. Det betyder, at når du tilføjer et betalingskort til appen, skal du bekræfte det enten med MitID, en bekræftelseskode sendt via SMS eller en anden verifikationsmetode valgt af kortudstederen. 
 
Ved modtagelse af betalingstransaktioner anvender MobilePay betalingstjenestelovens krav om stærk autentifikation (SCA). Du behøver normalt ikke godkende betalingen med 3D Secure derudover. Hvis du betaler med kort i netbutikken via MobilePay, kan din bank og webshoppens betalingstjenesteudbyder også fastsætte deres egne sikkerhedskrav. 
 
1. I de fleste tilfælde foregår betalinger online via MobilePay som normalt, hvor du logger ind på appen og swiper for at betale. 
2. I sjældnere tilfælde vil du muligvis skulle godkende din betaling med 3D Secure, Verified by Visa eller MasterCard Identity Check, efter du har swipet. 
 

Andre spørgsmål om Oversigt

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.