Hvilke tekniske krav er der for at kunne bruge MobilePay?

Hvis du har en iOS- eller Android-telefon, kan du bruge MobilePay. Vi optimerer hele tiden vores app i henhold til de nyeste operativsystemversioner til mobiltelefoner og tablets. Det sikrer den bedste brugeroplevelse og det højeste sikkerhedsniveau. Vi bestræber os også på at understøtte ældre OS-versioner, men kun så længe, det teknisk og sikkerhedsmæssigt giver mening. 
 
MobilePay-appen fungerer med følgende operativsystemer: 

iOS (iPhone)15.0 eller nyere  
Android 9.0 eller nyere 

Kan du ikke finde MobilePay i App Store eller Play Butik? 
MobilePay er en dansk app og kan kun bruges på danske mobiltelefoner. Din telefons landevalg og sprog bestemmer, hvilket indhold du ser i App Store og Play Butik. Sørg derfor for, at din telefon er indstillet til dansk sprog og Danmark som land.  
Hvis du stadig ikke kan finde MobilePay, kan det skyldes, at din telefon har et operativsystem, som vi ikke understøtter (fx Windows). 

Bemærk at MobilePay ikke fungerer på telefoner, der er jailbreaket/rooted eller hvis der er installeret 'usikre' apps på telefonen. Har du en jailbreaket/rooted telefon og du ikke selv har gjort det, anbefaler vi, at du kontakter dem, du har købt telefonen af eller har hjulpet dig med at installere den. Løsningen kan i nogle tilfælde være at nulstille telefonen helt. Har du installeret en 'usikker' app, skal du afinstallere den, før du kan benytte MobilePay.
 
MobilePay på Huawei-telefoner:
MobilePay bruger Google Play-tjenester. Derfor vil MobilePay ikke fungere på telefoner, der ikke har Google Play Store/Google Play Services. Hvis din Android-telefon har Google Play Store, kan du bruge MobilePay. 

 

Andre spørgsmål om Oversigt

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.