Hvordan blokerer jeg andre brugere i MobilePay?

Du kan hurtigt blokere en person, som du allerede har sendt penge eller anmodninger til, eller som har sendt dig penge. Du kan finde funktionen øverst i højre hjørne af din skærm, når du har chatten med den pågældende person åben.

Du kan også gå ind på ‘Profil’ > ‘Personlige oplysninger > ‘Blokerede brugere’ og indtaste nummeret på den person, du vil blokere og trykke ‘Bloker’. Her vil du også kunne se en oversigt over alle brugere, du har blokeret.

Når du blokerer en anden bruger, betyder det, at de ikke kan sende dig penge eller beskeder, og at du ikke kan sende dem beskeder. Personer, du blokerer, kan dog fortsat slå dit telefonnummer op, ligesom du kan slå deres telefonnumre op.