Er der MobilePay Back nu?

Ja, MobilePay Back kører nu og helt frem til 30. september 2018.
Billede - MobilePay Back

Få dit købsbeløb tilbage

Betal med MobilePay i fysiske butikker eller i apps, så har du chancen for at få dine penge for købet tilbage. Lige nu kører vi nemlig MobilePay Back. Har du held i et swipe, får du en push-besked på mobilen med det samme, og vi sætter pengene tilbage på den konto, de lige er blevet trukket fra.

Du kan være heldig at få helt op til 1500 kr. tilbage, men de fleste beløb er mindre, fx svarende til en kop kaffe. Vores algoritme vælger automatisk tilfældige køb ud. Den tager ikke højde for, hvilken forretning du har handlet i, eller om du har fået MobilePay Back før.

Hent MobilePay

Hvad er mine chancer?

Bruger du MobilePay i en fysisk butik eller i en app, er du automatisk med i udvælgelsen. Pengene får du tilbage af MobilePay, og der er ingen skumle bagtanker - du tilmelder dig ikke noget, og forretningen får ikke nogen data om dig. Du kan se under 'Aktiviteter' i appen, at du har fået pengene tilbage, der kan dog gå en dag, før du kan se det på din konto. 

Brug MobilePay alt det du kan i fysiske butikker og apps, så du er med. MobilePay Back gælder i hele Danmark og kører lige nu frem til 30. september 2018.

Hent MobilePay
Brug MobilePay-appen til at overføre penge til andre

Få MobilePay

Har du ikke allerede MobilePay, så skynd dig at hente vores app og vær med, når algoritmen vælger købsbeløb ud til MobilePay Back. 

Det eneste du skal gøre er at bruge MobilePay, når du betaler i fysiske butikker eller i apps.

Hent MobilePay
Betal med MobilePay på festival.
Hent MobilePay